Τρίτη 13 Ιουλίου 2010

Συνέλευση


Tην Πέμπτη 15/7 έχουμε συνέλευση. Εχουν μαζευτεί κάτι πραματάκια πάλι.

Με το δήμο ΝΣ δεν είμαστε και ενθουσιασμένοι. Εκείνη η "επιτροπή προώθησης του ποδηλάτου" που λέγαμε να κάνουμε από κοινού με ανθρώπους του δήμου ακόμα δεν έχει συνεδριάσει για πρώτη φορά! Αντι να χαρούνε που έχουν τους εμπειρογνώμονες πρόθυμους να βοηθήσουνε θα έλεγα ότι μας αποφεύγουν. Οσο για την υλοποίηση του δικτύου προχωράει σέρνοντας. Ειχαμε μια συμφωνία ότι θα προσπαθήσουν όσο μπορούνε να βιαστούν στην υλοποίηση και αυτό σίγουρα δεν συμβαίνει. Να δω τι θα έχουν προλάβει ως τις εκλογές με αυτά τα μυαλά γιατί θα τους κρίνουμε...

Εκτός από αυτό έχουμε να οργανώσουμε και τα δικά μας. Μέσα στο καλοκαίρι πιθανότατα δεν θα κάνουμε κάτι αλλά να το συζητήσουμε λίγο από τώρα για να είμαστε ψιλοέτοιμοι γιατί το Σεπτέμβρη είναι η μέρα χωρίς αυτοκίνητο που προσφέρεται για βόλτες, πορείες, events κλπ και μετά στο καπάκι είναι οι δημοτικές εκλογές που επίσης προσφερονται κλπ κλπ.

Και βέβαια σύντομα θα γίνει και το ΔΣ στο οποίο θα πάρει την τελική έγκριση το δίκτυο. Ισως θα ήταν ωράια να οργανώσουμε κάτι σαν πλακάτ για την περίσταση οπότε θα τα πούμε και αυτά.

Ποδηλατική Συνέλευση ΠΟΔΗΛΑΤισσΕΣ-ΝΟΤΙΑ
Πέμπτη 15 Ιουλίου, 20:00
πλ. Ν. Σμύρνης, στον οβελισκο
(προσοχή, όχι πια στην πυραμίδα αλλά λίγο πιο κει)

il Président :P

Δεν υπάρχουν σχόλια: