Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Bike and Run festival 2010


BIKE AND RUN FESTIVAL 2010
17-19 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ
"ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ" του Δήμου Αθηναίων
(Πειραιώς 100, Γκάζι)

Ώρες λειτουργίας:
Παρασκευή 17/09: 18:00 έως 22:00
Σάββατο 18/09: 10:00 έως 22:00
Κυριακή 19/09: 10:00 έως 22:00

Είσοδος ελεύθερη

Θέλετε να δείτε εκατοντάδες ποδήλατα, να τα δοκιμάσετε σε πραγματικές συνθήκες και να λύσετε όλες τις απορίες σας γύρω από αυτά;

Eλάτε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία σε ένα διαφορετικό φεστιβάλ, στο κέντρο της Αθήνας, στις εγκαταστάσεις της “ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ” του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι) από τις 17 έως τις 19 Σεπτεμβρίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας.

Τα πάντα γύρω από το Ποδήλατο και Τρέξιμο, αντιπροσωπείες εταιρειών, καταστήματα, happenings, φιλανθρωπικές δράσεις, test rides, μουσική, ομιλίες, σεμινάρια για τρεις μέρες, στην καρδιά της πόλης.

Παράλληλες εκδηλώσεις
1. Επίδειξη trial από αθλητή της ομάδας Univega διάρκειας 20 λεπτών. Η επίδειξη θα διεξάγεται σε τακτά χρονικά διαστήματα όλες τις ημέρες του Bike and Run Festival και θα λάβει χώρα στην κεντρική αυλή της “Τεχνόπολις”.

2. “Μένουμε πάντα παιδιά – Ο γύρος της “Τεχνόπολις”: Time trial με παιδικά ποδηλατάκια για μικρούς και μεγάλους σε συγκεκριμένη διαδρομή μέσα στο χώρο της “Τεχνόπολις”. Θα διεξάγεται σε τακτά χρονικά διαστήματα όλες τις ημέρες του Bike and Run Festival. Ο ποδηλάτης του ταχύτερου γύρου όλων την ημερών θα κερδίσει ένα μεγάλο δώρο.

3. Διοργάνωση παιχνιδιών δεξιοτεχνίας στο ποδήλατο με τη συμμετοχή των επισκεπτών. Τα παιχνίδια θα διεξάγονται ανά μία ώρα, όλες τις ημέρες του Bike and Run Festival στην κεντρική αυλή της “Τεχνόπολις”.

4. Test rides στο δρόμο με ποδήλατα που διαθέτουν οι εταιρείες που συμμετέχουν στο Bike and Run Festival. Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα συμμετοχής με κατάθεση της αστυνομικής ταυτότητάς τους. Τα test rides θα διεξάγονται με ομάδες 10-15 ατόμων και με συνοδεία ομάδας ποδηλατών των διοργανωτών.
a. Test rides στον πεζόδρομο της Ερμού και στο κέντρο της Αθήνας.
b. Test rides με ηλεκτρικά ποδήλατα στην οδό Βουτάδων δίπλα στην “Τεχνόπολις”.

5. Φιλανθρωπικός γύρος τρεξίματος μέσα στο χώρο της “Τεχνόπολις” με στόχο τη συγκέντρωση χρημάτων για το “Μαζί για το Παιδί”.

6. Διοργάνωση σεμιναρίων με θέματα:
α. Προπόνηση Μαραθωνίου
β. Προπόνηση Ποδηλασίας
γ. Αθλητική Διατροφή

7. Παρουσίαση του ηλεκτρικού ποδηλάτου και των δυνατοτήτων του.

copy paste από εδώ

1 σχόλιο:

Χαριλαος Γαλατσι είπε...

Καλησπερα σε ολους,
Γενικα θα ειναι ενα φεστιβαλ οπου θα ερθουν αρκετα Μεγαλα Ονοματα της Ποδηλασιας και του Εμποριου.
Εαν κανονιστει κατι για να παμε ολοι μαζι παρακαλω να ενημερωθω με μηνυμα.