Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Αποφάσεις συνέλευσης - Εθελοντές ΑΜΕΣΑ!!!

Μετά από πολύωρες διασκέψεις αποφασίστηκε σήμερα η δημιουργία ενός ερωτηματολογίου που θα μοιραστεί σε όλους τους συνδυασμούς που κατεβαίνουν στις εκλογές στους δήμους των νοτίων προαστείων!
Μέχρι τη Δευτέρα -καλώς εχόντων των πραγμάτων- θα έχουμε στα χέρια μας -από σοφούς γλωσσοπλέκτες ποδηλάτες νότιους- το τελικό ερωτηματολόγιο, το οποίο και θα πρέπει να μοιραστουμε άμεσα γιατί ο χρόνος μέχρι της εκλογές είναι ελάχιστος!
Προτάθηκε να μοιραστεί με μία μικρή -τύπου- πορεία σε όλα τα περίπτερα των υποψήφιων συνδυασμών και να ζητήσουμε να δωθούν άμεσα απαντήσεις στο mail μας.

Τι σημαίνει αυτό?!

May day May day!!!

Θέλουμε εθελοντές να αναλάβουν να βρουν ποιες ειναι οι υποψήφιες δημοτικές παρατάξεις και που έχουν τα εκλογικά κέντρα τους (γραφεία) και περιπτερα. Αυτά για τους δήμους Καλλιθέας, Παλαιού Φαληρου, Μοσχάτου, Ταύρου, Ν. Σμύρνης, Αγ. Δημητρίου, Αλίμου, Δάφνης. Όποιος μπορεί να αναλάβει 1 ή περισσότερους δήμους (κάποιοι θα έχουν ενωθεί κιόλας). Τις απαντήσεις στείλτε τες εδώ ή στη λίστα για να κανονίσουμε ποτε θα περάσουμε από που. Κατά προτίμηση θα κανονίσουμε σε 2 βράδια (π.χ. Δευτέρα και Τετάρτη) να περάσουμε από παντού!


Εθελοντές παρακαλούμε!!! Αν δε δραστηριοποηθούμε άσπρη μέρα δε θα δούμε!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: