Τρίτη 9 Νοεμβρίου 2010

Spoked Ride - Bicycle Film Festival

To Bicycle Film Festival για πρώτη χρονία στην Αθήνα!
Πέμπτη 11 έως Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

"Το Βicycle Film Festival είναι ένα διεθνές πολιτιστικό φεστιβάλ με κεντρικό θέμα το ποδήλατο. Ξεκίνησε στην Νέα Υόρκη πριν από 10 χρόνια θέλοντας να γιορτάσει την αναδυόμενη ποδηλατική κουλτούρα μέσα από την μουσική, την μόδα, την τέχνη και φυσικά τον κινηματογράφο.
Πλέον το Bicycle Film Festival ταξιδεύει σε περισσότερες από 30 χώρες σε όλο τον κόσμο ετησίως. Από τις 11 έως τις 14 Νοεμβρίου θα βρεθεί για πρώτη φορά και στην Αθήνα, με ένα εξαιρετικά ενδιαφέρον πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει προβολές, ποδηλατοβόλτες, ποδηλατικούς αγώνες, BMX επιδείξεις, ανοιχτές συζητήσεις, parties, συναυλίες και μια εικαστική έκθεση με θέμα και έμπνευση, τι άλλο; το ποδήλατο.
Πιο συγκεκριμένα οι παράπλευρες δράσεις του πρώτου επί ελληνικού εδάφους BFF θα περιλαμβάνουν ποδηλατοβόλτες με τους FREEDAY, BMX jam με τους Gutless BMX και την ομάδα της VANS, GENTLEMAN’S RIDE σε συνδιoργάνωση με το περιοδικό ΜΒΙΚΕ - ένα μη ανταγωνιστικό ride με κούρσες στο στυλ των BREVETS, καθώς επίσης και τον πρώτο επίσημο αγώνα CYCLOCROSS στην Αθήνα από τον ποδηλατικό σύλλογο ΘΗΣΕΑ στην Πανεπιστημιούπολη Ζωγράφου."


Την Πέμπτη 11 Νοεμβρίου στις 21.00 (αναχώρηση 21.15) ραντεβού στην κεντρική πλατεία Ν.Σμύρνης (at palouk), καβαλάμε τα δίτροχα και κάνουμε πετάλι προς την έκθεση Spoked! στο Ίδρυμα Μιχάλη Κακογιάννη (Πειραιώς 206)! *

Στην εικαστική έκθεση παίρνουν μέρος οι καλλιτέχνες: Χάρης Κοντοσφύρης, Pino Pandolfini, Θοδωρής Προδρομίδης, Αντώνης Βολανάκης, Ολυμπία Τοπτσίδου, Νίκος Κουρουνιώτης, Γεωργία Δεσύλλα, Φοίβος Παπαδόπουλος & Δημήτρης Παπαδάτος, Σοφία Αργυρού, Peio Tofu, Έφη Παναγιωτοπούλου, Βαγγέλης Παράβας, Piranha BMX, Ομάδα λόκαλ/athens, παιδιά από το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης.


+info
+info2
trailer BBF


*Η βόλτα θα καταλήξει στην έκθεση. Επιστροφή ότι ώρα και όπου φωτίσει τον καθένα μας!

Δεν υπάρχουν σχόλια: